top of page

Bastian L. Andersen

Medstifter

Bastian har gennem sine flotte resultater ved de uofficielle verdensmesterskaber i bartending, blevet kendt som Mr. World Class. Hans kreative cocktailkreationer prydre også Bar' Bartendere's cocktailmenu.



Til dagligt står han på St. Pauls Apothek i Aarhus som er kåret til Aarhus' bedste cocktailbar i 2014. På trods af sin alder på 21 år, har han over 2 års erfaring fra det højeste cocktailniveau i danmark.

Mikkel Gøth

Medstifter

Mikkel gør altid sit ypperste for at gæsterne får ​​den bedste oplevelse. Hos ham bliver cocktailen lavet hurtigst muligt, og serveret med et kækt smil.



Til dagligt er han baransvarlig på en af Aarhus' travleste natklubber, The Australian Bar. På samme sted blev han kåret til "Årets bartender 2014". 

MEET THE TEAM

 

Teamet består af Mikkel og Bastian. Derudover har vi et bredt netværk af kompetente bartendere vi kan trække på til større selskaber. Uanset hvad vil Bastian eller Mikkel dog være til stede, for at sikre den høje kvalitet.

 

Dermed er det også en selvfølge at ALLE vores juicer og sirupper er friskpresset og hjemmelavede når du får besøg af os.
Hos os er spiritusen altid respekteret, og i fokus. Det betyder at vi altid anvender kvalitetsprodukter, og at vi ikke laver drink fyldt med syntestiske sukkersirupper, eller andet der kun er til for skjule spiritusens smag.

 

 

Kontakt

 

Phone1:  27 83 15 41
Phone2: 40 30 18 03
Email:  Barbartendere@live.dk

bottom of page